Wensen


Het onderdeel wensen kan onderverdeeld worden in medische en persoonlijke wensen.

Medische wensen

De medische wensen hebben betrekking op welke behandelingen u wel of niet wilt ondergaan in een bepaalde fase van uw leven. Omdat daar veel over gezegd kan worden kunt u voor meer informatie hier klikken.

Persoonlijke wensen

U heeft uw hele leven in een riant huis met prachtig uitzicht en een ruime tuin gewoond. Op het moment dat uw lichamelijke en geestelijke toestand minder wordt en u niet meer in staat bent om voor uzelf te zorgen, besluiten uw kinderen dat het beter is als u naar een verzorgingstehuis gaat. In plaats van de ruimte en het prachtige uitzicht wat u gewend bent, kijkt u nu vanuit een één kamerappartement naar het betonnen gebouw aan de overkant. Dit hoeft u niet te overkomen. In een levenstestament kunt u regelen, dat op het moment dat u niet meer voor uzelf kunt zorgen, u naar een verzorgingstehuis gaat met de luxe die u gewend bent.

U kunt ook uw wensen aangeven wat er met uw huisdieren dient te gebeuren als u hiervoor niet meer kunt zorgen of ze niet mee kunt nemen naar het verpleeg- of verzorgingstehuis.